Vanishing fit: de nieuwe loopervaring van de Nike LunarEpic [video]

NikeLunarEpic_side_770

Nike kwam ruim een week geleden met een nieuwe schoen op de markt: de Nike LunarEpic. Een erg opvallende schoen waarmee Nike de loper een nieuwe loopervaring wil bieden. Daarvoor is zowel de zool als het bovenwerk flink onder handen genomen. Oud-hordeloper Mike van Kruchten, tegenwoordig werkzaam voor Nike, legt ons uit hoe deze schoen tot stand is gekomen en hoe Nike geprobeerd heeft een schoen te ontwikkelen die je haast niet meer om je voet voelt zitten.

NikeLunarEpic_sole_770

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>