Beeldverslag René van Zee: Eerste baantraining van de Nederlandse ploeg in Portland

Van 17-20 maart wordt in het Oregon Convention Center in Portland( USA) de Wereldkampioenschappen Indoor gehouden. Maandagmiddag konden de atleten voor de eerste keer in de hal trainen.

WK Portland Dafne Schippers Lisanne de Witte IMG_7488

Als een van de eerste ploegen maakte de Nederlandse ploeg daar gebruik van. De Amerikanen is er alles aan gelegen om van deze kampioenschappen een succes te maken. In 2014 vond in Eugene reeds het WK Junioren plaats. Het WK 2021 is reeds aan de USA (Eugene) toegewezen. Bijna de gehele Nederlandse ploeg trainde maandagmiddag in de hal. Voor supporters is dit WK eenvoudig te bereiken. Een prachtige treinverbinding vanaf het vliegveld brengt je snel naar de hal, maar ook naar de rest van de stad, een prachtig systeem. Donderdag wordt het WK geopend met polshoog bij de mannen en vrouwen. Goed, dat de atleten reeds vroeg naar de USA zijn vertrokken, er is een tijdverschil tussen Portland en Nederland van acht uur.

WK Portland Dafne Schippers Bart Bennema IMG_7474

WK Portland Dafne Schippers IMG_7485

WK Portland IMG_7489

WK Portland IMG_7496

IMG_7576

IMG_7546

IMG_7552

IMG_7561

IMG_7565

IMG_7569

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>