Aftermovie van zonovergoten en sfeervolle tweede editie van Stevensloop

Stevensloop2016_770_LV

‘Als de zon schijnt wordt alles twee keer zo mooi,’ zo zei een van de deelnemers die had genoten van de tweede editie van de Stevensloop in Nijmegen. De weergoden waren de organisatie goed gezind met een strakblauwe hemel. Het zonnetje trok de mensen naar buiten en de terrasjes bij de finish stroomden vol. Na het uitdagende parcours voelde de finish aan de voet van de Stevenskerk, in het centrum van Nijmegen, letterlijk en figuurlijk als een warm bad voor de lopers.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>