MyLaps komt met EventKit voor kleine evenementen

MyLaps_EventKit_770

Ruim 25 jaar geleden bracht MyLaps, dat toen nog Championship heette, een revolutie teweeg op het gebied van tijdregistratie bij hardloopwedstrijden. De bekende gele chip maakte het registreren van tijden een stuk makkelijker en sneller. Het bedrijf werd marktleider en verzorgde de timing bij grote evenementen zoals de marathons van Boston, Chicago en Berlijn.

Maar ook de kleine wedstrijden worden door het Nijmeegse bedrijf niet vergeten. Voor deze organisaties bracht MyLaps de EventKit op de markt. Het systeem is bedoeld voor wedstrijden tot 900 deelnemers. Voor slechts 295 euro huur je het systeem waarmee je het hele proces van inschrijving, betaling, tijdwaarneming en uitslagverwerking kunt regelen. De tijd wordt geregistreerd aan de hand van een chip op de startnummers.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>