Na goede indoorstart in Apeldoorn gaan Lisanne de Witte en Madiea Ghafoor voor WK-limiet in Frankrijk [+ video-interviews]

Lisanne de Witte en Madiea Ghafoor begonnen hun indoorseizoen goed tijdens de PEC Indoor in Apeldoorn. De Witte won de wedstrijd in een tijd van 53.34 en blijft daarmee nog vier tienden verwijderd van de WK-limiet. Ghafoor werd derde, achter Laura de Witte, de jongere zus van Lisanne. Toch toonde Ghafoor zich na afloop tevreden met deze race. Ze heeft de tijd die nodig is voor kwalificatie voor het WK Indoor al eens gelopen en heeft er vertrouwen in dat die er ook dit seizoen uitkomt.

De Witte en Ghafoor reizen komende week naar Frankrijk om daar twee sterke wedstrijden te lopen.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>