Atletiekfederatie IAAF verdubbelt budget voor dopingbestrijding

15th IAAF World Athletics Championships Beijing 2015 - Day Nine
foto: Christian Petersen/Getty Images for IAAF

De internationale atletiekfederatie gaat haar budget in de strijd tegen doping dit jaar verdubbelen tot 8 miljoen dollar en ook twee keer zoveel atleten controleren op het gebruik van verboden middelen. Voorzitter Sebastian Coe heeft dat dinsdag aangekondigd als maatregelen om het vertrouwen in de sport te herstellen. Lees verder op nu.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Waar gaan de testen gedaan worden. In trainingskampen op hoogvlakten in Kenia. En ver achter het Oeral gebergte.
    Je kunt duizenden testen doen. Als er positieve plasjes en spuitjes worden weggemoffeld onder de burelen in Nairobi Moskou en achter geblindeerd glas in Monaco. Is dit de nieuwe poging tot meer openheid en transparantie?