Bolshakova droomt nog van Rio: “Laatste keer alles op alles zetten”

Hoe zou het nog zijn met Svetlana Bolshakova? Sporza zocht de Belgische hink-stap-springster gisteren op haar 31e verjaardag op. “Het kriebelt nog altijd”, geeft ze toe. “Ik wil er nog één keer alles voor doen.”

Het is al bijna drie jaar geleden dat Svetlana Bolshakova voor het laatst in actie kwam. “Eerst ben ik geopereerd aan mijn voet en knie en daarna ben ik moeder geworden. Het afgelopen jaar heb ik gerevalideerd, maar dat ging met ups en downs”, legt Bolshakova uit. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>