Diepe Hel Holterbergloop stevent af op record aantal deelnemers

De Diepe Hel Holterbergloop die gehouden wordt op 31 oktober stevent of op een record aantal deelnemers. Dit jaar wijzigde de organisatie de afstanden, de Engelse mijlen gingen eruit en een 5 kilometer, 10kilometer en 20 kilometer kwamen ervoor in de plaats. En met succes!

Brooks 10kilometer vol Het Brooks 10 kilometer parcours is een van A naar B parcours wat inhoud dat de deelnemers starten in Nijverdal en via de Diepe Hel zullen finishen in Holten. Hiermee heeft de organisatie een goede stap gemaakt want de 10 kilometer is populair. Met nog een ruime maand te gaan is het max aantal deelnemers van 1250 op deze afstand al bereikt en is de inschrijving voor deze afstand gesloten.

Op de Sans-online 5 kilometer en de 20 kilometer is nog wel plek maar ook voor deze afstanden is de belangstelling groot, ook hier wordt een maximum aantal deelnemers gehanteerd. Deze beide afstanden zullen starten en finishen in Holten. Voor de 5,3 kilometer is een uitdagende ronde uitgezet over de flanken van de Holterberg met daarin opgenomen de Motieweg met een 10% helling en het 20 kilometer parcours gaat uiteraard door Diepe Hel naar Nijverdal en weer terug. Ga de uitdaging aan en overwin de Diepe Hel schrijf je in via www.diepehelholterbergloop.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>