Goede hardlopers hebben een aantrekkelijk karakter

Een goede conditie zegt veel over een man. Niet alleen heeft hij hard getraind, hij heeft waarschijnlijk aantrekkelijke eigenschappen voor vrouwen. Dat blijkt uit het verband tussen testosteron en de eindtijd op de halve marathon. In tijden waarin renjacht ons van voedsel voorzag – rennen tot de prooi het opgeeft – vielen vrouwen op mannen met een flink uithoudingsvermogen. Dat heeft ertoe geleid dat mannen met meer testosteron nog steeds aanleg hebben voor hardlopen. Maar uithoudingsvermogen zegt meer over een man dan zijn jachtkansen. Hij zou ook intelligenter en zorgzamer zijn. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>