Inschrijving 7 kilometer Zevenheuvelennacht gesloten

De 7000 startnummers voor de 7 kilometer tijdens de Zevenheuvelennacht zijn uitverkocht. Hiermee is de inschrijving eerder gesloten dan bij de eerste twee edities van de nachtloop. Inschrijven voor de 15 kilometer bij de Scholten Awater Zevenheuvelenloop is nog wel mogelijk.

Zevenheuvelennacht Nijmegen 2014

Op zaterdagavond 14 november gaan om 19.00 uur de hardlopers van start voor de zeven kilometer bij de Zevenheuvelennacht. Zij lopen in het donker gedeeltelijk hetzelfde parcours als de klassieke 15 kilometer op zondag. Licht en muziek zullen zorgen voor een bijzondere hardloopbelevenis. De 7-kilometer lopers worden voorafgegaan door de Mini-Zevenheuvelenloop. Hieraan kunnen basisschoolkinderen van groep 3 tot en met groep 8 deelnemen.

Scholten Awater Zevenheuvelenloop
Startbewijzen voor de 15 kilometer op zondag 15 november bij de Scholten Awater Zevenheuvelenloop zijn nog wel beschikbaar. Deelnemers aan deze herfstklassieker lopen tegelijk met de wereldtop over het mooiste parcours van Nederland. Maximaal 35.000 lopers kunnen zich inschrijven voor de zondag. De organiserende Stichting Zevenheuvelenloop verwacht gezien het huidige aantal inschrijvingen ook hier vroegtijdig de inschrijving te moeten sluiten.

Inschrijven voor de Scholten Awater Zevenheuvelenloop kan via www.zevenheuvelenloop.nl.

(Persbericht)

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>