#vakantierun: deel je mooiste hardloopfoto van je vakantie en maak kans op een prijs van Brooks

Backlight of a man running on the beach at sunset

Komende weken staan in het teken van een foto-actie samen met Brooks. Deel je hardloopfoto’s en maak daarmee kans op mooie prijzen. Iedere week lanceren we een nieuw onderwerp en iedere week maak je dus opnieuw kans op een prijs van Brooks.

We trappen af met de vakantie. De scholen zijn weer begonnen en daarmee zit de vakantie er voor de meesten weer op. Voordat de mooie herinneringen vervagen willen we jullie vragen je mooiste hardloopfoto’s van je vakantie met ons te delen. Toon via social media de mooie plekken waar je overal gelopen hebt en gebruik de hashtags #vakantierun en #happyrunning.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>