44 kilometer hardlopen met deze hitte: ‘Omgeving verklaart me voor gek’

Het kwik stijgt donderdag lokaal tot dertig graden, maar dat weerhoudt deelnemers van de vijfde Boxmeerdaagse er niet van 44 kilometer te gaan rennen. De organisatie zet wel extra verzorgingsposten in. “Je omgeving verklaart je voor gek, maar zelf vind ik het alleen maar mooi”, zegt een deelnemer. Twaalf fanatiekelingen begonnen donderdag. Ze lopen hun eigen tempo. Ze moeten een route volgen die hun gps-systeem aangeeft. Op die manier zorgt de organisatie ervoor dat iedereen langs de verzorgingsposten komt.Lees verder op OmroepBrabant.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>