Samen trainen voor de Diepe Hel Holterbergloop

Op zaterdag 31 oktober staat de Diepe Hel Holterbergloop weer bij vele lopers op de kalender. Ook dit jaar organiseren Atletics Nijverdal en AV Holten weer clinics voor een van de afstanden.

In Nijverdal gaat op zaterdagmorgen 22 augustus een clinicsgroep van start en op woensdagavond 26 augustus zal er gestart worden in Holten. Inschrijven voor deze clinics is nog steeds mogelijk bij de verenigingen www.atletics.nl of www.avholten.nl

Daarnaast organiseert de organisatie een eenmalig loop: de volle maan met Dolf Jansen. Op maandagavond 28 september zal Dolf Jansen in het Kulturhus in Holten een korte voorstelling geven. Hierna trekt ook hij de loopschoenen aan en zal er gezamenlijk gelopen worden over de Holterberg.

Voor meer informatie www.diepehelholtergloop.nl

(Persbericht)

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>