Drie sportbeha’s van Moving Comfort uitvoerig getest

IMG_5160
Foto: Losse Veter

Ik kan me nog heel goed een aflevering herinneren van het tv-programma Groeten uit de rimboe. In dit programma bracht een Nederlands gezin een bezoek aan een Afrikaanse stam. Toen de Afrikaanse vrouwen de mooie ronde borsten van de Nederlanders zagen, en die vergeleken met de zeer platte en hangende borsten van zichzelf, stonden ze perplex. Deze vrouwen hadden nog nooit van een (sport)beha gehoord en konden hun ogen nauwelijks geloven. Het vrouwelijke wiel was uitgevonden.

We beseffen het zelf niet altijd meer maar eigenlijk hoeven we alleen maar een keer zonder beha te gaan sporten. Het is ten eerste niet zo charmant, het doet pijn en je ‘rekt’ er je borstspier mee uit. Zonde om zo met je eigen lichaam om te gaan. Het is beter voor je rug om een goede sport bh te dragen, borsten gaan niet of minder hangen, het maakt het sporten net wat comfortabeler en als ik voor mezelf spreek zie ik er ook met sporten graag een beetje hip uit. Een fijn aansluitende, goed passende en mooie sportbeha kan daar flink aan bijdragen. Er is dus eigenlijk maar een goede reden om geen sport bh te dragen: je bent een man. Lees de uitvoerige review van Naomi Derks op Women On

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>