Buullander gaat 898 kilometer hardlopen, achter elkaar

Wilbert Vlassak uit Budel maakt zich op voor een heel grote uitdaging: de TransPyrenea, een hardloopwedstrijd van 898 kilometer achter elkaar. Vorig jaar liep hij nog de ultralange afstandswedstrijd Tor des Geants, een wedstrijd van 330 kilometer in het noorden van Italië. “Bij de Tor des Geants kwam ik eigenlijk een beetje teleurgesteld over de finish. Ik had gehoopt dat het zwaarder zou zijn. Ik had mijn grens nog niet gevonden. Je kunt veel meer dan je vaak zelf denkt door mentaal sterk te zijn”, aldus de Budelnaar. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Grappig. Dit verwijst naar een krantenbericht van maart dit jaar en gaat over een trektocht in juli volgend jaar. Onderdeel van de voorpret zeg maar. We zitten klaar met de teentjes in spanning gekromd: zet ‘m op Wilbert!