Karsten Warholm imponeert met combinatie meerkamp en 400m: ‘Dit zal ik niet snel nog een keer doen’

De Noor Karsten Warholm baarde behoorlijk opzien door de meerkamp en de 400 meter te combineren. De onderdelen waren zo gepland dat de finale van de 400 meter samenviel met de eerste dag van de meerkamp. Dit kwam erop neer dat hij anderhalf uur na de finale van de 400 meter diezelfde afstand ook nog een keer moest lopen voor de meerkamp.

Warholm combineert niet alleen beide onderdelen, maar weet op beide disciplines ook nog eens indruk te maken. In de finale grijpt hij maar net naast het goud en na de eerste dag van de meerkamp staat hij eerste in het klassement. We spraken hem na afloop van die eerste dag. ‘Dit zal ik niet snel nog een keer doen.’

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>