Tony van Diepen door naar volgende ronde: ‘Ik kwam een beetje in de problemen aan het einde’

TonyVanDiepenEugene_59999_770_RVZ
Foto: René van Zee

Tony van Diepen heeft zich weten te kwalificeren voor de volgende ronde van de 800 meter tijdens het EK voor Junioren in Eskilstuna. Van Diepen besloot na 550 meter de leiding te pakken, maar dat was wat vroeg waardoor hij op het laatst nog bijna in de problemen kwam. Van Diepen finishte uiteindelijk nog als vierde en was daarmee zeker van de volgende ronde. Belangrijkste opsteker voor Van Diemen is dat hij weer over een eindschot beschikt.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>