Anne Luijten: ‘Ik probeerde het wel maar er gebeurde gewoon niks’

anne luijten Tallinn

Anne Luijten, die in de VS al een baanseizoen heeft gedraaid, deed diverse pogingen om zich te kwalificeren voor dit EK. Pas onlangs in Eindhoven tijdens de Eef Kamerbeek Games, op de laatste dag dat atleten zich konden kwalificeren, voldeed Luijten aan de limiet. Vanavond liep zij EK onder 23 de 5.000m en kwam teleurgesteld als veertiende over de streep in een tijd van 16’29″60. ‘Ik wist dat ik de eerste drie moest laten gaan en ging in de tweede groep zitten. Daar heb ik een paar ronden in kunnen lopen maar we gingen best wel hard. Ik moest toen een gaatje laten vallen en toen ging het niet meer. Mijn armen en benen wilden niet meer. Ik probeerde het wel maar er gebeurde gewoon niets.’

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>