Jonathan Mutebwa maakt rentree bij thuiswedstrijd maar het blijkt niet genoeg

Jonathan Mutebwa maakte afgelopen zaterdag zijn rentree tijdens de Eef Kamerbeek Games op zijn thuisbaan. Hij liep individueel en maakte geen deel uit van het team dat die dag de limiet liep. De sprinter had een aantal weken aan de zijlijn gestaan vanwege een hamstringblessure. De Eindhovenaar hoopte echter wel nog deel uit te maken van de selectie, maar een van de drijvende krachten achter het estafetteteam kreeg gisteren te horen dat hij niet mee mag naar Tallinn. We spraken Mutebwa na afloop van de Eef Kamerbeek Games.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>