Imana Truyers pakt limiet EK onder 23: ‘Ik ben er nog’

imana Truyers Eef kamerbeek Games IMG_5468
Foto: Losse Veter

Imana Truyers pakte tijdens de Eef Kamerbeek Games de limiet op de 5000 meter. De Belgische atlete kende twee mindere jaren en was dan ook erg blij na de race: ‘Ik ben er nog,’ zo liet ze strijdvaardig weten. ‘Ik heb de laatste weken goed kunnen trainen. Ik heb mijn studie even stopgezet om hier op te kunnen focussen. Het is mooi als het dan ook lukt. Ik sta al drie jaar te popelen om naar een toernooi te gaan. Het is een droom die uitkomt.’

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>