Vrouw blind na mud run: hoe gevaarlijk is deze sport?

Strongman Run 2013 Foto Losse Veter Tuan IMG_2661

Een vrouw die recentelijk het gezichtsvermogen aan één oog is kwijtgeraakt. Een man die eind vorig jaar een deel van zijn been verloor na een virusinfectie. Het kan goed misgaan tijdens het meedoen aan een mud run, een vorm van het aan populariteit winnende obstacle running. Maar is deze extreme sport echt zo gevaarlijk als-ie lijkt? ,,Mijn oog begon pijn te doen, alsof er modder of vuil in zat. Toen ik m’n oog opende was alles wit. Het was alsof mijn oog gesmolten was”, vertelde de Amerikaanse Brittany Williams Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>