Dina Asher-Smith: ‘Mijn race in Hengelo was verre van perfect’

Dina Asher-Smith, afgelopen jaar nog wereldjuniorenkampioene op de 100m, verbeterde bij de AA-Drink FBK Games haar pr op de 100m naar 11.02. De 19-jarige Britse schreef daarmee ook het Britse record op haar naam. Morgen begint in Cheboksary de Europa Cup Superleague met de grote landen waaronder verder ook Frankrijk, Rusland en Duitsland. Voor Asher-Smith staat de 200m en de 4*100m op het programma.

We spraken haar bij de persconferentie waar ze onder meer aangaf dat haar federatie haar slechts aan 1 toernooi mee zal laten doen, of het WK of de EK onder 23.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>