‘Stress laat zich niet echt sturen’

De Radboud Universiteit Nijmegen onderzoekt in Gorinchem het effect van regelmatig bewegen op werknemers, die last hebben van vermoeidheid of stress. Voor het onderzoek worden ze gevolgd in een hardloopprogramma. Verslaggever Michiel Straub, die zelf in een moeilijke periode verkeert, doet mee.

,,De voetbalkleding van de jongens moet nog worden gewassen, dat schoolreisje moet nog worden betaald. Wie heeft er ook alweer een feestje? Bij wie? En wanneer? Wordt hij thuisgebracht? Het eten moet gekookt, de kinderen opgehaald en weggebracht, boodschappen gedaan, schoongemaakt en opgeruimd. Ook de rekeningen moet ik hoognodig betalen. Het zijn er te veel. Te hoge bedragen. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>