Sanne Verstegen breekt enkel: Einde seizoen

21-02-2015 NK Indoor Senioren Apeldoorn Nederland Atletiek foto: Kees Nouws /

Voor Sanne Verstegen is het baanseizoen nu al voorbij. De regerend Nederlands kampioene op de 800m heeft tijdens een training haar enkel gebroken. ‘ik liep door de duinen en trapte op een wortel’, meldde Verstegen enkele dagen geleden op Facebook. Na enkele dagen rust en lopen op krukken, liet ze een MRI maken. Op de MRI was te zien dat de enkel gebroken is.

‘Seizoenseinde nog voordat het begonnen is’, meldt Verstegen, die de komende drie weken met krukken zal lopen. Afgelopen winter kreeg Verstegen ook al een tegenslag te verwerken nadat bij de ziekte van Pfeiffer was geconstateerd.

enkel sanne verstegenCGcDad0WgAE1WZc
(Foto: Twitter Sanne Verstegen)

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>