Stichting Zevenheuvelenloop verlengt samenwerking met partners

Niet alleen bij de deelnemers zijn de evenementen van Stichting Zevenheuvelenloop in trek, ook de diverse partners blijven de organisator van onder andere de Scholten Awater Zevenheuvelenloop trouw. Hoofdsponsor Scholten Awater heeft een nieuwe samenwerkingsovereenkomst gesloten voor twee jaar. Tijdens de Marikenloop tekende ook ASICS bij als sponsor.

Hoofdsponsor
IT-hardware-dienstverlener Scholten Awater verbindt zich voor nog eens twee jaar als naamsponsor aan de Zevenheuvelenloop. Het Nijmeegse bedrijf draagt hiermee bij aan de ondersteuning van de bekende najaarsklassieker in zijn eigen stad. Luuk Slaats, Commercieel Directeur van Scholten Awater: “Scholten Awater was in 2013 en 2014 ook de naamgever van het grootste hardloopevenement in de regio Nijmegen/Gelderland. Wij zijn bijzonder trots op het feit dat wij de komende twee jaar wederom de hoofdsponsor zijn van dit prachtige evenement. Scholten Awater is als Nijmeegs bedrijf nauw betrokken bij de regio en wil zich graag ook landelijk profileren als de IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Dit kan perfect met het mooiste hardloopevenement van Nederland. De Zevenheuvelenloop is voor onze klanten, fabrikanten en medewerkers een fantastisch platform om gezamenlijk een sportieve prestatie neer te zetten. De Zevenheuvelenloop past qua groei, ambities en duurzaamheid uitstekend bij Scholten Awater.” Dit jaar zal naast de Scholten Awater Zevenheuvelenloop op zondag 15 november voor de derde keer de Zevenheuvelennacht met onder andere een 7 kilometer plaatsvinden op zaterdagavond. In totaal is er plaats voor ruim 40.000 deelnemers in het Zevenheuvelenweekend.

Ronald Veerbeek, directeur van de Stichting Zevenheuvelenloop: “Afgelopen twee jaar was Scholten Awater een zeer betrokken hoofdsponsor met vele deelnemende medewerkers en klanten. Het enthousiasme over ons evenement was groot en is alleen maar groter geworden. In 2013 waren wij erg trots dat Scholten Awater zich als hoofdsponsor aan ons evenement verbond. Dat in 2015 de samenwerking met twee jaar is verlengd, maakt ons nog trotser. Wij kijken met veel vertrouwen uit naar de Scholten Awater Zevenheuvelenloop 2015 en 2016”.

ASICS
Bij de Marikenloop werd al het contract met ASICS verlengd. Paul Hartman, Sports Marketing Executive, ASICS, is blij met de contractverlenging: “Wij zijn bijzonder trots partner te zijn van de grootste en snelste 15km ter wereld en de grootste vrouwenloop van Nederland. De Zevenheuvelenloop en de Marikenloop worden door lopers en voor lopers georganiseerd en mede daarom door deelnemers zeer hoog gewaardeerd. Dit is precies waarom wij de samenwerking hebben verlengd.“ ASICS verbindt zich aan zowel de Scholten Awater Zevenheuvelenloop als de Marikenloop. Dit laatste evenement met uitsluitend vrouwelijke deelneemsters kende op zondag 17 mei een succesvolle 13e editie. Ronald Veerbeek, directeur van de Stichting Zevenheuvelenloop: “ASICS is marktleider en is voor hardlopend Nederland de betrouwbare partner. ASICS heeft producten van hoogwaardige kwaliteit en staat dicht bij de lopers. Hiermee is ASICS voor de stichting Zevenheuvelenloop de ‘natuurlijke’ partner die uitstekend past bij onze waarden. Wij zijn er dan ook bijzonder trots op dat de samenwerking wordt verlengd.”

De inschrijving voor de 32e Scholten Awater Zevenheuvelenloop en de Zevenheuvelennacht opent op maandag 1 juni op www.zevenheuvelenloop.nl.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>