Fit de zomer in: 5 hardloop-apps

Apps kunnen je helpen bij het hardlopen. Maak schema’s, houd je activiteiten bij en laat je assisteren door een personal coach. Met de komst van de Apple Watch krijgen de hardloopapps op de iPhone weer extra mogelijkheden. Fanatieke sporters of beginnende lopers hebben weinig te klagen met het sterke aanbod hardloopapps in de App Store.

Nike+ Running
Het is niet voor niets dat Nike+ Running een van de beste en populairste apps is voor hardlopers. Het sportmerk zet groot in op de markt van apps en accessoires zoals de Nike FuelBand. De fraai ogende Nike+ Running-app houdt de route, afstand, snelheid en tijd bij, maakt een koppeling met Facebook voor realtime feedback van vrienden en laat je deelnemen aan uitdagingen. Als je een mooie route loopt, kun je ook foto’s van onderweg verfraaien met informatie over je prestaties. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>