Jip Vastenburg: ‘In Tokio ben ik nog jong maar wil daar wel op de marathon starten’

08-02-2015 Groet uit Schoorl Run NK10KM Schoorl Plaats Nederland Atletiek foto: Kees Nouws /

Jip Vastenburg heeft haar uiteindelijke doel, de olympische marathon, nooit onder stoelen of banken geschoven. Ze hoopt bij de Olympische Spelen van 2020 in Tokio al actief te zijn op de lange afstand. Voor de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro liep ze de limiet al voor de 10.000 meter. Een interview met Jip Vastenburg over haar ambities op de marathon, de Olympische Spelen en andere doelen.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>