Van Vlerken derde in triatlon Mallorca

Triatlete Yvonne van Vlerken is zaterdag op Mallorca derde geworden in de halve Ironman. Van Vlerken finishte de wedstrijd, die bestond uit twee kilometer zwemmen, negentig kilometer fietsen en 21 kilometer hardlopen, tien minuten achter winnares Daniela Ryf uit Zwitserland.

Yvonnen van Vlerken Losse Veter IronmanHawaii2013_YvonnevanVlerkenRun (1)

De bronzen medaille is niet het eerste eremetaal dat Van Vlerken dit seizoen behaalt; eerder won ze in Australië al de Challenge Batemans, en werd ze in Melbourne tweede op de volledige Ironman, een wedstrijd over de langste afstand. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>