Trainingsschema: van nul naar vijf kilometer hardlopen

trainingsschema van 0 naar 5km

Beginnen met hardlopen, het klinkt zo eenvoudig maar die eerste paar weken is het dat vaak niet. Hoe vaak en hoe ver moet je lopen om vooruit te gaan? Maar vooral, hoe hou je in die eerste weken plezier in het lopen? Daarvoor is het belangrijk dat je verantwoord opbouwt. Lange tijd werd er door veel lopers en trainers gewerkt vanuit de gedachte ‘spierpijn is fijn.’ Als je de dag nadat je gelopen had nog op een normale manier de trap af kon lopen dan had je het niet goed gedaan. Die tijd is gelukkig voorbij en tegenwoordig beseft men dat je juist gedoseerd moet trainen. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>