Jesper van der Wielen derde in Hilversum City Run: ‘Dit is waar ik lang van heb gedroomd, strijden met de Kenianen’

JespervanderWielen_Hilversum_770_LV
Foto: Losse Veter

Jesper van der Wielen werd vandaag derde tijdens de Hilversum City Run. Hij ging hard van start, samen met twee Kenianen. Het drietal kwam na 3 kilometer door in ongeveer 8:20 en dat zou hem in de tweede helft opbreken. Hij kwam halverwege de wedstrijd alleen te lopen en moest het in de tweede helft alleen doen. ‘Daardoor heb ik nog wel wat verloren, maar ik ben verder erg tevreden. Ik ben niet stil gevallen. Ik heb drie wedstrijden op rij een hoog niveau laten zien.’ Van der Wielen werd uiteindelijk derde in een tijd van 28:41.

Van der Wielen vertrekt nu naar het Portugese Monte Gordo voor een trainingsstage. Hij gaat zich daar voorbereiden op het baanseizoen. ‘In het baanseizoen moet de investering van afgelopen winter er echt uitkomen. Het doel is om mijn persoonlijke records aan te scherpen. Dan loop ik vanzelf mooie tijden. Ik kijk niet heel bewust naar WK of Olympische Spelen.’

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>