Inschrijving voor de Diepe Hel Holterbergloop vanaf nu geopend

DiepeHelHolterbergLoop_4992011_770

De inschrijving voor de Diepe Hel Holterbergloop is vandaag om 12.00 uur geopend. Lopers kunnen zich vanaf dan aanmelden voor de 5 kilometer, 10 kilometer of 20 kilometer. Inschrijven kan via de website www.diepehelholterbergloop.nl

Afstanden en nieuwe parcoursen
Op 31 oktober zullen de deelnemers de nieuwe afstanden afleggen. De jonge wedstrijdlopers en beginnende hardlopers kunnen kiezen voor een mooie 5 km over de flanken van de Holterberg met onder andere de Motieweg. De ervaren lopers kunnen de uitdaging aan met de Holterberg en de Diepe Hel. Met de 20 km zullen zij de hele Holterberg van Holten naar Nijverdal en weer terug moeten bedwingen, een uitdaging van formaat!

DiepeHelHolterbergLoop_3949100_770

Op de hoofdafstand de 10 km, zullen de wedstrijdlopers strijden om de eer en de prijzen. De 10 km is een van A naar B parcours zijn wat betekent dat de lopers zullen starten vanaf de Nijverdalse kant en finishen in Holten, onderweg komen ze dan zowel de unieke heidevelden als de heuvels tegen, met uiteraard ook de Diepe Hel. De nieuwe opzet heeft als bijkomend voordeel dat de lopers op het parcours meer ruimte krijgen. De organisatie zal bussen inzetten om de deelnemers te vervoeren naar start.

De leerlingen en basisscholen uit de gemeente Helledoorn en Rijssen- Holten kunnen tijdens de 1 km Kidsrun strijden om de titel sportiefste school van de gemeente. Deelname aan de Kidsrun is mogelijk vanaf 4 jaar.

Vol is Vol
Ook dit jaar hanteert de organisatie het principe vol is vol. Zowel op de 5km als de 20km worden maximaal 1500 deelnemers toegelaten en op de 10km zijn dat er 1250.

Inschrijving en informatie
Informatie over de Diepe Hel Holterbergloop en de inschrijving is te vinden op www.diepehelholterbergloop.nl.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>