Erben Wennemars: ‘Het is mooi als je op een gegeven moment een marathon echt leert lopen’ [+ video]

Marathon Rotterdam erben wennemars IMG_1648

Erben Wennemars liep vandaag voor de derde keer de Rotterdam marathon en kwam over de streep in 2.56.15. ‘Ik had het best wel pittig onderweg. Eigenlijk van 25 tot 35 kilometer zat ik er een beetje doorheen, maar ik herstelde redelijk goed dus ik kon hem gewoon goed uitlopen’, aldus Wennemars die onder de indruk was van de vele toeschouwers langs de kant. ‘Er stond gewoon overal publiek. Ik heb nog nooit zoveel publiek gezien. Wel drie, vier rijen dik.’ We spraken na afloop met Wennemars.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>