Lezersactie: Koop nu de Powerbreathe met 15% korting

De afgelopen weken hebben wij een aantal keren aandacht besteed aan het nut van ademhalingstrainingen. Goed ademhalen lijkt namelijk vanzelfsprekend maar toch doen veel hardlopers het niet zo efficient; bij hogere tempos ademen ze te snel en te oppervlakkig. Een onbewuste gewoonte die veel energie kost en een rem op de prestaties kan zetten. Het gevoel van ademtekort of een gebrek aan controle over de ademhaling is vaak een reden om het tempo te laten zakken. Dat maakt je trainingen minder effectief en kan je beperkten in je competitieve prestaties.

PB Plus Limted Edition_2_650

Een effectieve manier om je ademhaling te trainen is door gebruik te maken van de POWERbreathe, een kleine en ingenieuze weerstandstrainer voor je ademhaling. Veel (top)sporters werken er al mee. Het is een apparaat waarmee je gedurende 6 minuten per dag specifiek aan je ademhaling werkt. Met POWERbreathe train je de ademhaling met de intensiteit van een interval training zonder de rest van je lichaam te belasten. Je ademhaling-spieren worden er sterker van en je leert jezelf een diepere ademhaling aan. Bij de hogere tempos merk je al snel dat je meer lucht en controle hebt en tot betere prestaties kan komen! Wetenschappelijke studies laten prestatieverbeteringen van 2.1% bij hardlopen, 1.5% bij zwemmen en 4.6% bij wielrennen.

lezersactie
Samen met Trainjelongen.nl hebben we deze maand een speciale actie voor onze lezers. Je kunt een POWERbreathe naar keuze bestellen met 15% korting. Hiervoor moet je naar de webshop van trainjelongen.nl gaan en de actiecode LV152015 invullen. De actie loopt tot en met 30 april.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>