voor de Rijnmond Regio

Leen’s loopweersverwachting: Rustig en vrijwel droog weekend

Vandaag begint de dag met veel bewolking, maar het blijft vrijwel overal droog. In de middag breekt ook af en toe de zon door. De matige wind waait uit het noorden tot noordoosten. Het wordt 9 graden.

In de nacht van zaterdag op zondag is het vrij helder en koud. De minimum temperatuur daalt naar iets boven nul met grote kans op vorst aan de grond. Er staat maar weinig wind. Zondag zijn er zonnige perioden, die worden afgewisseld met enkele wolkenvelden. Het blijft droog. Bij een zwakke wind uit het noorden wordt het 10 graden.

In de nacht van zondag op maandag daalt de temperatuur naar 1 graad met lokaal weer vorst aan de grond.

Maandag (Tweede Paasdag) blijft het opnieuw vrijwel overal droog. Er zijn wolkenvelden, maar de zon zal ook niet ontbreken. De wind is zwak tot matig en komt uit het noordwesten. In de middag maximaal 11 graden.

De rest van volgende week lijkt een hogedrukgebied meer invloed op ons weer te krijgen. Voor een specifieke en juiste verwachting voor de marathon is het nog te vroeg, maar volgende week zal er iedere dag op mijn site een actuele verwachting voor de marathon komen te staan.

Zaterdag om 08.30 uur en 12.30 uur en zondag om 10.00 uur is op radio Rijnmond nog de laatste weersverwachting te horen van Leen.

Meer informatie over het weer kunt u vinden op de site: www.leendekoning.nl

Op deze site zijn ook de actuele waarnemingen in Nieuwerkerk a/d IJssel te volgen.

Iedere 5 minuten is daar een update!

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>