Richard Douma: ‘Ik wil gewoon heel hard gaan lopen’

RichardDouma500033_770_DL

Richard Douma maakte bij de Parelloop een uitstapje naar de 10km. ‘We hebben een maandje doorgetraind en hier was het doel om even diep te gaan.’ In een tijd van 30’37” kwam hij over de streep. ‘Ik had iets harder willen lopen.’ Douma is in voorbereiding op het zomerseizoen. ‘Ik slaap nu in ene hoogtetent en ga in april twee weken op trainingsstage.’

‘Ik wil harde tijden gaan lopen.’ Of hij op de 1500m onder de 3’40” gaat lopen? ‘Ik ga niets meer zeggen, dat deed ik vorig jaar en toen liep ik het niet.’ We spraken Douma na afloop.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>