Erik Cadee opent seizoen bij EC Winterthrowing in Leiria

08-06-2014 FBK Games Hengelo Nederland Atletiek foto: Kees Nouws

Erik Cadee opent dit weekend zijn seizoen bij de EC Winterthrowing in het Portugese Leiria. Cadee die onlangs 10 dagen in Montenegro Gordon trainde met Maarten Persoon, is morgen 1 van de favorieten voor de winst. Vorig jaar werd de EC Winterthrowing eveneens in Leiria gehouden. Toen werd Cadee tweede met een afstand van 63m56. De discuswerper kwalificeerde zich met die afstand voor het EK in Zürich.

Andere Nederlanders die in Leiria in actie komen zijn Denzel Comenentia en Jurriaan Wouters.

Klik hier voor de startlijsten

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>