Thijmen Kupers pakt brons: ‘Dit voelt als brons winnen en niet als zilver verliezen’ [+ racevideo]

08-03-2015 EK Indoor Atletiek Praag Tsjechie Atletiek foto: kees Nouws :

Thijmen Kupers wist twee dagen achter elkaar te stunten in Praag. Gisteren wist hij zich te kwalificeren door van kop af aan de race hard te maken. Hij wist dat hij vandaag een andere tactiek moest voeren en samen met zijn trainer Eddy Kiemel toverde hij vandaag opnieuw een opmerkelijke, maar zeer effectieve tactiek uit de hoge hoed. Door vanaf 400 meter te versnellen wist hij zijn concurrenten opnieuw te verrassen en wist hij uiteindelijk het brons veilig te stellen.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>