Het Losse Veter magazine: Ook verkrijgbaar in België

Losse Veter Magazine Cover nummer 4 VM04_cover klein

De bekendmaking van de cover van het nieuwe Losse Veter magazine maakte de nodige reacties los. Meerkamper Thomas van der Plaetsen is op een bijzondere manier gefotografeerd door zijn broer en coach Michael van der Plaetsen. Van der Plaetsen die net de chemokuren achter de rug heeft kijkt je op een indringende manier aan. Een cover dien binnen komt bij mensen.

Met Thomas als Belgische atleet op de cover kwamen de afgelopen dagen ook de verzoeken vanuit België waar het Losse Veter magazine daar te verkrijgen is. Goed nieuws, het magazine ligt bij drie filialen van Runners Service Lab. In Paal, Zwijndrecht en Gent. Voor meer info: http://www.rslab.be/

Los van de verkoop van dit losse nummer is het ook voor Belgische lezers mogelijk om een abonnement te nemen. Voor meer info, klik hier

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>