Abdi Nageeye negende in halve marathon van Rome

16-11-2014 Zevenheuvelenloop Nijmegen Nederland Atletiek foto: Kees Nouws :

Abdi Nageeye stond vandaag aan de start van de halve marathon van Rome naar Ostia. De kleine atleet, die momenteel in voorbereiding is op de marathon van Rotterdam, werd in Rome negende. Nageeye liep een tijd van 1:02.38. Hij verbeterde daarmee zijn persoonlijk record met een ruime minuut. In 2013 kwam hij bij de halve marathon van Egmond tot een tijd van 1:03.47.

Er werd hard gelopen in Rome. De winst ging naar de Keniaan Robert Kwemoi Chemosin in een tijd van 59:36, op 3 seconden gevolgd door zijn landgenoot Simon Cheprot. Ook de Oegandees Geoffrey Kusuro bleef met 59:42 nog onder het uur.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>