New Balance on Fresh Foam Tour door Nederland [+ video]

NewBalance_Rotterdamschoen_770_LV

Fresh Foam is de nieuwste dempingstechnologie van New Balance. Het extreem zachte en soepele dempingsmateriaal zit vanaf nu ook verwerkt in een snelle schoen, de Fresh Foam Zante.

De Fresh Foam schoenen van New Balance zijn geheel van een speciale Foam gemaakt, deze is relatief zacht. De locatie en vormen van de uitsparingen in de tussenzool zijn met behulp van een computermodel tot stand gekomen waardoor de tussenzool op bepaalde plaatsen meer demping geeft en op andere plaatsen meer stabiliteit. Deze manier van het ontwerpen van een tussenzool heet ‘data driven design’.

Speciaal voor de Rotterdam Marathon heeft New Balance de Fresh Foam Zante in een speciale editie op de markt gebracht. Het bovenwerk van de Fresh Foam Zante is gemaakt zoals een sok, geheel seamless en sluitend rondom de voet. Door de combinatie van Fresh Foam en het ultra soepele seamless bovenwerk is de Fresh Foam Zante een super comfortabele hardloopschoen met een soepele snelle afwikkeling!

De belangrijkste eigenschap van de Fresh Foam Zante is het uiterlijk van de schoen. De schoen verkoopt aan een lifestyle running consument die specifiek op zoek is naar een trendy hardloopschoen met een ander imago. Het is een hoogwaardige ‘Running Technology’ in een modern jasje met een hele natuurlijke tussenzoolconstructie. Dus net niet Natural, net niet Neutral, net niet…..trek hem gewoon eens aan!!

De Rotterdam Marathon editie van de Fresh Foam Zante is voorzien van een speciale sockliner met de skyline van Rotterdam erop geprint. Verder is aan de onderzijde van de zool op de linker schoen ‘Rotterdam’ geprint en op de rechter schoen ‘Marathon’. Ook is de tong voorzien van de Nederlandse vlag. Loop snel langs jou … om deze limited edition van de Fresh Foam Zante te proberen!

Fresh Foam is de nieuwste dempingstechnologie van New Balance. Het extreem zachte en soepele dempingsmateriaal is vanaf nu ook verwerkt in een snelle schoen: de Fresh Foam Zante. Probeer ‘m nu uit tijdens de Fresh Foam Tour. Voor de snelle testers is er een gratis gaaf t-shirt beschikbaar! Wees er dus snel bij want op=op.

Bekijk hier de agenda van de Fresh Foam Tour

De Fresh Foam Zante is ook verkrijgbaar bij All4Running:

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>