Nils Mulder pakte eerste NK-goud: ‚Niet verwacht, wel gehoopt’

Nils Mulder pakte afgelopen weekend zijn eerste nationale polsstoktitel tijdens het NK Indoor. ‚Niet verwacht, wel gehoopt’, zo de blije atleet van Haag Atletiek na afloop.

Een sprong van 5m40 was voldoende voor de titel. Tot en met die hoogte sprong hij alle hoogtes in de eerste sprong en scherpte bovendien zijn persoonlijk record aan. Na die sprong over 5m40 ging de lat meteen naar 5m60, de limiet voor het EK Indoor. ‚Helaas drie keer net niet. Ik denk dat het vooral technisch nog iets beter moet. Je moet iets meer geduld hebben bij de sprong.’

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>