Nog één keer nagenieten van het NK 10 kilometer: Bekijk nu de racevideo met commentaar van Bert Pessink

08-02-2015 Groet uit Schoorl Run NK10KM Schoorl Plaats Nederland Atletiek foto: Kees Nouws /

Alle vedetten stonden dit weekend aan de start van de Groet Uit Schoorl Run die ook dit jaar weer het predikaat Nederlands kampioenschap 10 kilometer had meegekregen. Het beloofde dan ook een mooie strijd te worden. De hoofdrolspelers stelden niet teleur en maakten er een spannende race van. Er werd vanaf de start een hoog tempo gevoerd, maar toch wist een grote groep favorieten lang bij elkaar te blijven. Pas in de laatste kilometers werden de (kleine) verschillen gemaakt. We konden de race van dichtbij volgen en vroegen Bert Pessink, zelf ook aanwezig in Schoorl als speaker, de video van commentaar te voorzien.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>