Edwin de Vries na zijn winst bij de Mastboscross: ‘De vorm is er’

01-02-2015 Mastboscross Breda Nederland Atletiek foto: Kees Nouws /

Edwin de Vries won gister de korte cross tijdens de Mastboscross in Breda. De Vries legde het parcours van 2,5km af in een tijd van 7.49. ‘Ik had als doel gesteld om op het podium te eindigen en als je dan wint dan heb je het goed gedaan, denk ik.’ Over het parcours in Breda was De Vries erg te spreken. ‘Het was erg modderig en vrij technisch. Dat vond ik wel mooi.’ De atleet van TDR heeft volgende week het NK 10km op het programma staan. ‘Daar wil ik zo ver mogelijk onder de 30 minuten duiken.’

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>