Deelnemers NK Survival Gendringen onderkoeld

Meerdere deelnemers van het NK Survival zijn vrijdag uitgevallen met onderkoelingsverschijnselen. Het evenement in Gendringen duurt nog tot en met zondag. Er doen 2000 deelnemers mee aan de afstand van 12 kilometer. Daarbij werken ze diverse onderdelen af zoals touwklimmen, buikschuif over touwen over het water en kanoën. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Onverantwoord om zo’n NK midden in de winter te doen.
    Het is geen cross of trialrunning!
    Trouwens, linkje geeft Outlook opstartscherm……..

  • Het kan in december/januari 10 graden zijn en in maart sneeuwen… Het survivalseizoen loopt van september tot en met juni, een periode waarin het weer niet te voorspellen is ;-). Iedere organisatie maakt kans om een NK survivalrun te organiseren, een sport die ze omschrijven als “strijd tegen de elementen”. Op zaterdag heb ik weinig onderkoelde deelnemers gezien (inclusief mezelf).

  • Het tekort aan verantwoordelijkheidsgevoel ligt bij de deelnemers, als je het mij vraagt. Survival betekent toch minstens dat je tegen alle weersomstandigheden opgewassen moet zijn.

  • Survival betekent overleven. Als je onderkoeld bent geraakt ben je dus gezakt als een baksteen, zo overleef je niet.
    Wellicht een andere sport zoeken?