Op zoek naar het Losse Veter magazine? Je kunt via ons alle nummers nog nabestellen

Losse Veter Magazine Cover 3

Inmiddels ligt alweer het derde nummer van het Losse Veter magazine in de winkels. Voor wie het eerste of tweede nummer gemist heeft en alsnog graag wil hebben, bieden wij een extra dienst aan. Via onderstaand formulier kun je één van de eerdere nummers bestellen. Alsmede ook het huidige nummer drie van het Losse Veter magazine.

In de winkel kost ligt het derde nummer voor 5,49 Euro. Via onze website krijg je het voor 7,50 Euro. (dit is inclusief 3,85 verzendkosten).

Ook de eerste twee nummers zijn nog verkrijgbaar. Voor Losse Veter nr 1 en nr 2 samen rekenen we 11 Euro. Voor 14 Euro ontvang je alledrie de nummers.

Losse Veter nummer één:
evy-cover-Losse veter magazine nummer 1

Losse Veter nummer twee:
LV01_cover_770

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>