Michel Butter na Egmond: ‚Ik zie de voorjaarsmarathon als een comeback’

Michel Butter was een belangrijke afwezige in de kopgroep tijdens de Halve Marathon van Egmond. Toch was de TDR-atleet erbij. Hij besloot de wedstrijd rustig aan te doen. Butter had tijdens de trainingsstage een bronchitis opgelopen. Daarnaast wil hij niet teveel krachten verspelen richting het NK Cross volgende week.

11-01-2015 PWN Halve Marathon Egmond Nederland Atletiek foto: Kees Nouws :

Komende periode wil hij doorgroeien. Butter richt zich op een voorjaarsmarathon. Daar richt hij zich nog niet op de limiet. ‚Ik zie de voorjaarsmarathon als een comeback.’ Het is voor Butter een belangrijke stap richting het najaar. ‚Ik accepteer dat ik dit niveau heb en dat ik van hieruit kan doorgroeien.’

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>