Egmond Halve Marathon vanaf 12 uur live bij RTV NH

Vandaag zendt RTV NH de 43e editie van de PWN Egmond Halve Marathon live uit. Mede door het onstuimige weer belooft het opnieuw een heroïsche dag te worden.

Choukoud in Egmond

Zo’n zeventienduizend mensen hebben zich ingeschreven voor de kwart- en de halve marathon. Zij zullen het gevecht met de elementen aangaan. De start is op de Boulevard Noord in Egmond aan Zee waarna de lopers drie kilometer door het dorp rennen om vervolgens het strand op te gaan. Na zeven kilometer over het zand wordt Castricum aan Zee bereikt en gaan de lopers door de duinen terug naar Egmond aan Zee. Het laatste stukje voert dan weer door de straten van Egmond met de finish op de Boulevard Noord. Lees verder op rtvnh.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>