Pieter-Jan Hannes interviewt Jesper van der Wielen: ‚Ik heb gevochten’

23-11-2014 Warandeloop Tilburg Nederland Atletiek foto: Kees Nouws /

Onze collega’s van KZ*TV waren afgelopen zondag ook aanwezig bij de Warandeloop. Pieter-Jan Hannes was bereid om namens hen een interview af te nemen voor Losse Veter. Hij interviewde Jesper van der Wielen, met wie hij samen het crossgala liep.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Twee atleten die het beide verdienen om naar het EK cross te gaan, zeker als je kijkt naar de trainigsweken / achterstand die Jesper heeft opgelopen.
    jammer dat het niet zo mag zijn.
    Hebben beide een geweldig karakter dat echt wat toevoegt aan de sport. Zijn een goed voorbeeld voor je jeugd.