Dennis Licht: ‘Het is maar net hoe de wind staat hoe ze selecteren’

23-11-2014 Warandeloop Tilburg Nederland Atletiek foto: Kees Nouws /

23-11-2014 Warandeloop Tilburg Nederland Atletiek foto: Kees Nouws /

Dennis Licht won twee weken geleden in Mol de Crosscup. Gister stond de Warandeloop op het programma. Daar waar de atleten in Mol flinke stukken door mul zand moesten lopen, heeft de Warandeloop vooral een vlakke en harde ondergrond. ‘Het vanaf het begin keihard. Het is een tempo dat ik nog niet veel heb kunnen trainen, behalve in wedstrijden. Ik kreeg ook al snel problemen, maar ik bleef knokken en me focussen op atleten voor me,’ aldus Licht die als negende over de streep kwam. We spraken Licht over zijn race, het EK cross, het EK indoor en zijn verdere plannen.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Marcel Mangnus

    Zo jammer en naar mijn mening onterecht dat deze atleet niet geselecteerd is. Dennis Licht bewijst de laatste weken met de beste Europese crossers mee te kunnen. Momenteel staat er geen maat op Khalid Choukoud, maar jongens als Abdelhadi El Hachimi en Pieter-Jan Hannes zijn toch niet de eerste de beste. Ik verwacht het grootste deel van de top 10/15 van de Warandeloop wel aan de start van het EK Cross.