Beeldverslag Kees Nouws: Warandeloop

23-11-2014 Warandeloop Tilburg Nederland Atletiek foto: Kees Nouws /

Onder bijna zomerse omstandigheden werd vandaag de Internationale Loket.nl Warandeloop georganiseerd. Atleten uit heel Europa streden om de overwinning tijdens het crossgala. Het waren uiteindelijk de Nederlanders Sifan Hassan en Khalid Choukoud die dit jaar de overwinning opeisten. Het beeldverslag van een mooie crossdag in de Oude Warande door fotograaf Kees Nouws.

Klik op de thumbnail voor de volledige afbeeldingen. Klik hier voor de overige beelden.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>